• Nauja

Pasitikėti Dievu kančioje

9,50 €
Nėra mokesčio
  • Keturių savaičių Biblijos skaitymo planas 
  • Biblijos ištraukos
  • Kasdieniai skaitiniai
  • Refleksijos puslapiai

Kiekis

Leidykla:
Love God Greatly
Išleidimo metai:
2022
Puslapių skaičius:
133
Formatas:
15,2×22,8cm
Viršelis:
Minkštas
Svoris:
0,245
 

Saugus atsiskaitymas su Paysera

 

Greitas pristatymas į paštomatus

 

Užsakymai ir konsultacija telefonu

Kur aplink bepažvelgtume, neišskiriant nė savęs, mus lydi kančia, nuo jos negalime pabėgti ar išvengti. Kasdien matome ir girdime apie ligas, mirtį, karus, neteisybę, žiaurumą ir kitus sunkumus. Su jais susiduriame ir pačios.

Nors apie kančią nesinori kalbėti, ji gali paliesti mūsų sveikatą, santykius, finansus ir bet kurią kitą gyvenimo sritį. Kentėdamos galime žmogiškai nusivilti, išsigąsti, pykti ar stengtis išsikapstyti savomis jėgomis. Tačiau galime pasirinkti per kančią eiti bibliniu keliu: atverti savo skaudančią širdį dangiškajam Tėvui, atsiminti ir išpažinti, koks Jis mums visada buvo, yra ir bus.

Koks yra biblinis sielvartas? Šioje keturių savaičių Biblijos studijoje žvelgsime į Dovydo, Jeremijo ir Pauliaus kentėjimus ir juose ieškosime biblinio sielvarto pavyzdžių. Pamatysime, kad sunkiomis akimirkomis nesame paliktos vienos, nežinančios, ko griebtis. Mums duota ne tik pavyzdžių, bet ir nuostabių Dievo pažadų, kuriais pasitikėdamos galime remtis ir pereiti tamsius gyvenimo slėnius.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Tada prisijunkite arba atkurkite slaptažodį