• −25%

Atskirta Jam. Viengungystės dovana, palaiminimai ir iššūkiai

Nancy DeMoss Wolgemuth

3,00 €
2,25 € -25% nuolaida
Nėra mokesčio

Šventasis Raštas moko, kad tiek santuoka, tiek viengungystė, kaip ir vaikai, yra Dievo dovanos. Kai kuriems Jis dovanoja santuoką, kitiems – viengungystę. Ši dovana nėra nuo kokio nors tolimo giminaičio, kuris ničnieko nenutuokia apie tai, ko mums labai reikia; ši dovana yra nuo maloningojo Dievo, kuris mus myli ir visiems savo vaikams teikia pačias geriausias dovanas.

Kiekis

156
Autorius:
Nancy DeMoss Wolgemuth
Leidykla:
VšĮ Reformatų literatūros centras
Išleidimo metai:
2022
Puslapių skaičius:
63
Formatas:
11,5x17,5
Viršelis:
Minkštas
Svoris:
0,07
 

Saugus atsiskaitymas su Paysera

 

Greitas pristatymas į paštomatus

 

Užsakymai ir konsultacija telefonu

VIENGUNGYSTĖ

DOVANA? PALAIMINIMAS?

Nensės akimis, viengungystės bijoti nereikia nei dėl jos apgailestauti – geriau ją priimti su dėkingumu kaip nuostabią dovaną pagal Dievo valią. Jos įsitikinimu, galima patirti džiaugsmą bei pilnatvę ir esant viengunge (-iu), tiesiog atpažįstant ir priimant šį išskirtinį Dievo planą ir pašaukimą.

Semdamasi patirties iš 57-ius metus trukusios savo viengungystės, remdamasi kitų Dievui atsidavusių viengungių vyrų ir moterų patirtimi, Nensė suformuluoja dešimt praktiškai pritaikomų nuostatų, kurios veda kiekvieną viengungį krikščionį į tikrą palaimą.

Nensė DeMos Volgemut (Nancy DeMoss Wolgemuth) paveikė milijonų moterų gyvenimus per radijo tarnystę „Atgaivink mūsų širdis“ ir judėjimą „Tikra moteris“, kviesdama širdyje patirti dvasinį prabudimą ir biblinį moteriškumą. Nensės tarnystė internete, pranešimai konferencijose, knygos ir dvi kasdien transliuojamos radijo programos „Atgaivink mūsų širdis“ ir „Beieškant Jo“ atspindi jos užkrečiančią meilę Dievo žodžiui ir Viešpačiui Jėzui Kristui. Jos knygų yra parduota beveik trijų milijonų tiražu.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Tada prisijunkite arba atkurkite slaptažodį